Приховані загрози продуктів харчування

«Ми є те, що ми їмо» – ці слова приписують Гіппократу. Від того, що ми з’їли, залежать не тільки наше самопочуття, але також і настрій та ясність мислення. Тому дуже важлива якість та безпека продуктів харчування. Особливо важливо пам’ятати про приховані загрози, як от цукор, який настільки всюдисущий, що досить важко знайти готові до споживання продукти, де відсутні натуральні підсолоджувачі або цукрозамінники. Цукор додається до хліба, молочних продуктів, соусів, горіхового масла, газованих напоїв, соків, ковбас та ін., його надмірне споживання є однією з причин виникнення діабету 2 типу. Що купувати та їсти – вибір лише за нами, а от зайвий раз прочитати склад товару на етикетці та пізнавальну статтю ніколи не завадить:

Доданий цукор – в яких продуктах він прихований? // Диабетик. 2019. №6. С. 35–36.

Шукайте нас за адресою: м. Рівне, вул. Котляревського,2 або замовляйте електронну копію статті написавши нам на електронну адресу: nmi.ronmb@gmail.com або на viber: (063)3809527